Lediga jobb Assistans för Dig i Stockholm

Här hittar du alla lediga jobb hos Assistans för Dig i Stockholm. Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta lediga jobb Assistans för Dig.


I anställningen kommer du få utbildning av läkare för att kunna arbeta optimalt utifrån hennes förutsättningar. Arbetstider är 16:10-21:30 (med 40 min rast).
postat av Assistans för Dig 6 timmar sedan
Under dagen kommer du att ha rast för lunch och middag. Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Är du den vi söker?
postat av Assistans för Dig 6 timmar sedan
Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Vi söker dig som är lugn, lyhörd, empatisk och har tålamod.
postat av Särnmark Assistans 10 timmar sedan
Vi söker dig som är: Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller arbete inom omsorg. Varmt välkommen med din ansökan.
postat av Assistans för Dig 1 dag sedan
Vi söker dig som är: Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som personlig assistent och/eller arbete inom omsorg. Varmt välkommen med din ansökan.
postat av Assistans för Dig 2 dagar sedan
Assistans för dig söker för en kunds räkning en assistent på cirka 75% till en kvinna 65+ boendes i Hässelby. Kvinnan är rullstolsburen samt rörelsenedsatt, hon…
postat av Assistans för Dig 2 dagar sedan
För att bli aktuell o rekryteringen krävs följande: Du har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller personlig assistans. Du har erfarenhet från Epilepsi.
postat av Humana Assistans 2 dagar sedan
Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi i HR-teamet jobbar för att Humana ska bli en av Sveriges bästa arbetsgivare och första val för alla…
postat av Humana Assistans 2 dagar sedan
Du ska vara ansvarsfull som person men med glimten i ögat för att du och pojken ska fungera bra tillsammans. I arbetet ska du kunna vara tydlig och bestämd mot…
postat av Assistans för Dig 3 dagar sedan
Assistans för Dig söker nu en personlig assistent till en man i Stockholm med start i december. Störst vikt fästs vid att personkemin mellan dig och mannen…
postat av Assistans för Dig 3 dagar sedan
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Han har ett stort intresse för lek och du som assistent måste tycka om att leka och…
postat av God Assistans 9 dagar sedan
Assistans för dig söker en personlig assistent till en glad och social 14 årig tjej som bor centralt i Stockholm! Nedan följer en presentation av kunden:
postat av Assistans för Dig 11 dagar sedan
Assistans för dig söker en personlig assistent till en glad och social 14 årig tjej som bor centralt i Stockholm! På helgerna är tiderna mellan 10:00-17:00.
postat av Assistans för Dig 11 dagar sedan
Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Då kan det vara dig vi söker!
postat av Vivida Assistans 8 dagar sedan
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!
postat av Humana Assistans 7 dagar sedan
Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi söker dig som är en lyhörd, flexibel och engagerad person. Ersättning utbetalas i form av timlön.
postat av Nordström Assistans 9 dagar sedan
Den här killen bor i Vaxholm men vill träffa dig någon annanstans för att hitta något på roligt. Vi söker dig som vill börja omgående så sök gärna idag!.
postat av Nordström Assistans 9 dagar sedan
Om du ser på assistent jobbet som vård och omsorg är jag tyvärr inte rätt person för dig att arbeta hos. Du måste uppfylla SAMTLIGA nedanstående kriterier för…
postat av Atlas Assistans AB 14 dagar sedan
Jag söker Dig, som har en positiv människosyn, är ansvarstagande, empatiskt och tålmodig. Om annonsen passar in på dig är du välkommen med CV och personligt…
postat av Atlas Assistans AB 18 dagar sedan
Nu söker Assistans för dig assistenter, till en 11-årig flicka på Värmdö. Assistans för dig erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd,…
postat av Assistans för Dig 18 dagar sedan
Tjänsten passar utmärkt för dig som studerar. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett…
postat av Humana Assistans 17 dagar sedan
Hon har ingen assistans på natten. Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer.
postat av Nordström Assistans 22 dagar sedan
Nordström assistans har Kollektivavtal och erbjuder friskvårdsersättning. Du är en man som är lugn och trygg i dig själv. Jag är en social person.
postat av Nordström Assistans 23 dagar sedan
Vad vi kan erbjuda dig: Det är viktigt att Du har tålamod och ett sinne för humor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa…
postat av Humana Assistans 22 dagar sedan
Trea Assistans erbjuder personlig assistans med det lilla extra. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn och som har mycket tålamod.
postat av Trea Assistans Stockholm AB 25 dagar sedan