Lediga jobb Big Care i Stockholm

Här hittar du alla lediga jobb hos Big Care i Stockholm. Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta lediga jobb Big Care.


BigCare söker en fysioterapeut till servicehus västerort om Stockholm. Behovet är på heltid, 1 gång per vecka och sträcker sig över hela hösten.
postat av Big Care 1 dag sedan
BigCare söker leg.arbetsterapeut för uppdrag inom Tierps kommun. Uppdraget är på heltid och sträcker sig i ca tre månader.
postat av Big Care 2 dagar sedan
Skolsköterska till en skola i Enköping. Behovet är mellan 6/11-13/12 med arbetstider 07:45-14:00. Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som skolsköterska…
postat av Big Care 6 dagar sedan
BigCare är numera upphandlade med Ludvika kommun och söker därmed fysioterapeuter med intresse för arbete mot kommun. Adekvat svenska i tal såväl som skrift.
postat av Big Care 15 dagar sedan
Sjuksköterskor till ett äldreboende i Stockholms Söderort med start omgående tom årsskiftet. I uppdraget ansvarar man för flera boenden men utgår från ett…
postat av Big Care 27 dagar sedan
Sjuksköterska till SÄBO och hemsjukvård i Härjedalen, med start omgående och tre månader framåt. Schemalagd tjänstgöring dag/kväll och helger.
postat av Big Care 30 dagar sedan
Sjuksköterskor till beredskapsjouren i Sollentuna och Upplands-Bro. För denna tjänst krävs det att man har en bra och tydlig kommunikationsförmåga.
postat av Big Care 29 dagar sedan
BigCare söker en fysioterapeut till primärvårdsrehab sydost om Stockholm. Behovet är på heltid, och sträcker sig över hela hösten.
postat av Big Care 30+ dagar sedan
Sjuksköterskor till beredskapsjouren i Bromma, Hässelby och Vällingby. För denna tjänst krävs det att man har en bra och tydlig kommunikationsförmåga.
postat av Big Care 30+ dagar sedan
BigCare är numera upphandlade med Trelleborg Kommun. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi sjuksköterskor med olika…
postat av Big Care 30+ dagar sedan
Sjuksköterskor samt specialist sjuksköterskor till ett sjukhus i Huddinge och ett i Solna. Behoven är omgående- november och berör olika avdelningar.
postat av Big Care 4 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Fagersta kommun. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi dig med olika önskemål.
postat av Big Care 5 månader sedan
Fysioterapeut till en vårdcentral i Malmö. Behovet är på två arbetsdag i veckan, med start omgående och pågår under en längre period, ännu obestämt.
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Västra Götaland. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga sjuksköterskor då det finns en efterfrågan av hyr…
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Gotland. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga röntgensjuksköterskor då det finns en efterfrågan av hyr…
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Gotland. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga distriktssköterskor då det finns en efterfrågan av hyr…
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Västra Götaland. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi sjuksköterskor med…
postat av Big Care 7 månader sedan
BigCare söker en sjuksköterska för uppdrag i Upplands Väsby. Antingen jobbar man vardagar natt eller helger kvällstid. Adekvat svenska i tal och skrift.
postat av Big Care 7 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Jönköping. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi sjuksköterskor med olika…
postat av Big Care 9 månader sedan
Big Care söker nu en distriktssköterska till Östersund. Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Adekvat svenska i tal såväl som skrift.
postat av Big Care 11 månader sedan