Lediga jobb ISS Facility Services i Stockholm

Här hittar du alla lediga jobb hos ISS Facility Services i Stockholm. Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta lediga jobb ISS Facility Services.


ISS söker engagerade och serviceinriktade caféansvariga och cafébiträden till våra kunder i södra och norra Stockholm.
postat av ISS Facility Services 2 dagar sedan
Tjänsten är en heltidstjänst inom ISS Facility Services AB och arbetsplatsen är i Hagalund, Solna. För oss på ISS är ledarskap viktigt.
postat av ISS Facility Services 3 dagar sedan
Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Men alla förenas i kraven på kvalitet.
postat av ISS Facility Services 6 dagar sedan
ISS söker en driven köksmästare för spännande uppdrag! Till ISS verksamhet hos kund i Lindhagen söker vi nu en driven och engagerad köksmästare.
postat av ISS Facility Services 8 dagar sedan
ISS Facility Services söker en positiv och engagerad medarbetare till receptionstjänst som även omfattar administration, säkerhet, konferens och catering…
postat av ISS Facility Services 9 dagar sedan
Till ISS verksamhet hos IF Skadeförsäkringar i Bergshamra söker vi nu en ny kollega till vårt team! På IF driver vi i dagsläget ett café, matsalen samt…
postat av ISS Facility Services 9 dagar sedan
ISS levererar biljettkontrolltjänster för Storstockholms Lokaltrafik. Uppdraget innebär att genomföra biljettkontroller på trafikslagen buss, tunnelbana,…
postat av ISS Facility Services 18 dagar sedan
ISS Söker Servicetjänsteman till stort kunduppdrag i Solna. Till vår verksamhet i Stockholm, Solna söker ISS en positiv och engagerad servicetjänsteman.
postat av ISS Facility Services 16 dagar sedan
Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom…
postat av ISS Facility Services 18 dagar sedan
ISS Facility Services får du möjlighet att utvecklas i både din roll och inom företaget bland annat genom ISS egna utbildningar.
postat av ISS Facility Services 30+ dagar sedan