Lediga jobb Jobbfeed i Stockholm

Här hittar du alla lediga jobb hos Jobbfeed i Stockholm. Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta lediga jobb Jobbfeed.


Som Fältsäljare hos vår kund ansvarar du för att driva försäljningen och utveckla affärerna i Stockholmsregionen inom bygg och renovering.
postat av Jobbfeed 3 dagar sedan
Annonsdax söker säljare som kan förvalta befintliga kundrelationer och samarbeten till Schibsteds Lokala onlinemarknadsföring i Stockholm men det förekommer…
postat av Jobbfeed 4 dagar sedan
Nu söker vi för kundsräkning 3 stycken säljare. Vår kund är idag en nishad bank och finns runt om i norden. Vi söker dig som är i början av din säljkarriär och…
postat av Jobbfeed 17 dagar sedan
Vill du jobba med mötesbokning på ett av Sveriges snabbast växande företag? I så fall har du kommit till rätt ställe! För denna roll söker vi heltids personal.
postat av Jobbfeed 20 dagar sedan
Branschaktuellt är ett växande mediehus med fokus på affärsnyheter. Vi söker nu flera säljare till vår annons- och prenumerationsavdelning.
postat av Jobbfeed 24 dagar sedan
Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd? Vi på Bisnode har siktet inställt på tillväxt! Gärna erfarenhet av försäljning B2B.
postat av Jobbfeed 30+ dagar sedan
Pauser Media söker nu dig med erfarenhet att framgångsrikt sälja annonser och utställningsplatser till företag. Vi vill att du ska lyckas!
postat av Jobbfeed 30+ dagar sedan
Ndstående kvalifikationer så är du högst aktuell för tjänsten.ör försäljningen där Hitta hjälper företag att synas organiskt på Google.
postat av Jobbfeed 30+ dagar sedan
Jobbfeed driver idag ett jobbnätverk via sociala medier med över 120,000 följare. Nu behöver vi förstärka vårt team för just Jobbfeed – Rekrytering inom Sociala…
postat av Jobbfeed 30+ dagar sedan