Arbetsterapeut - Söderort

Nedan finner du hur du kan ansöka till jobbet Arbetsterapeut - Söderort i Stockholm. Välj att ansöka nu eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb.

Arbetsterapeut - Söderort

BigCare söker en arbetsterapeut till primärvårdsrehab sydost om Stockholm. Behovet är på 2 arbetsdagar i veckan med start omgående. Kvalifikationskrav Svenskt legitimerad arbetsterapeut. Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som arbetsterapeut. Adekvat svenska i tal såväl som skrift. Meriterande Tidigare anställning som hyr-arbetsterapeut. Specialisering. Du som söker bör vara trygg i din...

postat av Big Care 30+ days ago

Ansök nu

Andra jobb från Big Care

BigCare söker en fysioterapeut till servicehus västerort om Stockholm. Behovet är på heltid, 1 gång per vecka och sträcker sig över hela hösten.
postat av Big Care 1 dag sedan
BigCare söker leg.arbetsterapeut för uppdrag inom Tierps kommun. Uppdraget är på heltid och sträcker sig i ca tre månader.
postat av Big Care 2 dagar sedan
Skolsköterska till en skola i Enköping. Behovet är mellan 6/11-13/12 med arbetstider 07:45-14:00. Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som skolsköterska…
postat av Big Care 6 dagar sedan
BigCare är numera upphandlade med Ludvika kommun och söker därmed fysioterapeuter med intresse för arbete mot kommun. Adekvat svenska i tal såväl som skrift.
postat av Big Care 15 dagar sedan
Sjuksköterskor till ett äldreboende i Stockholms Söderort med start omgående tom årsskiftet. I uppdraget ansvarar man för flera boenden men utgår från ett…
postat av Big Care 27 dagar sedan
Sjuksköterska till SÄBO och hemsjukvård i Härjedalen, med start omgående och tre månader framåt. Schemalagd tjänstgöring dag/kväll och helger.
postat av Big Care 30 dagar sedan
Sjuksköterskor till beredskapsjouren i Sollentuna och Upplands-Bro. För denna tjänst krävs det att man har en bra och tydlig kommunikationsförmåga.
postat av Big Care 29 dagar sedan
BigCare söker en fysioterapeut till primärvårdsrehab sydost om Stockholm. Behovet är på heltid, och sträcker sig över hela hösten.
postat av Big Care 30+ dagar sedan
Sjuksköterskor till beredskapsjouren i Bromma, Hässelby och Vällingby. För denna tjänst krävs det att man har en bra och tydlig kommunikationsförmåga.
postat av Big Care 30+ dagar sedan
BigCare är numera upphandlade med Trelleborg Kommun. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi sjuksköterskor med olika…
postat av Big Care 30+ dagar sedan
Sjuksköterskor samt specialist sjuksköterskor till ett sjukhus i Huddinge och ett i Solna. Behoven är omgående- november och berör olika avdelningar.
postat av Big Care 4 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Fagersta kommun. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi dig med olika önskemål.
postat av Big Care 5 månader sedan
Fysioterapeut till en vårdcentral i Malmö. Behovet är på två arbetsdag i veckan, med start omgående och pågår under en längre period, ännu obestämt.
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Västra Götaland. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga sjuksköterskor då det finns en efterfrågan av hyr…
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Gotland. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga röntgensjuksköterskor då det finns en efterfrågan av hyr…
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Gotland. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga distriktssköterskor då det finns en efterfrågan av hyr…
postat av Big Care 6 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Västra Götaland. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi sjuksköterskor med…
postat av Big Care 7 månader sedan
BigCare söker en sjuksköterska för uppdrag i Upplands Väsby. Antingen jobbar man vardagar natt eller helger kvällstid. Adekvat svenska i tal och skrift.
postat av Big Care 7 månader sedan
BigCare är numera upphandlade med Region Jönköping. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi sjuksköterskor med olika…
postat av Big Care 9 månader sedan
Big Care söker nu en distriktssköterska till Östersund. Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Adekvat svenska i tal såväl som skrift.
postat av Big Care 11 månader sedan

Andra jobb i Stockholm

Since the inception of Daniel Wellington in 2011, we have met a lot of different challenges. We have managed to thrive and succeed in an ever-changing…
postat av Daniel Wellington | Europe 2 timmar sedan
Ryska Posten Bemanning söker för kunds räkning flertalet HR-administratörer som vill ha ett spännande och utvecklande arbete inom en global organisation.
postat av Ryska Posten Bemanning 2 timmar sedan
Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom sällanköpshandeln vid akut eller planerat behov vilket ställer höga krav på din flexibilitet.
postat av Storesupport 2 timmar sedan
Ryska Posten Bemanning söker nu en receptionist till vår kund Euler Hermes som vill vara en del av deras framgång. Önskemålet är att du kan starta 1 november.
postat av Ryska Posten Bemanning 2 timmar sedan
Mynewsdesk is a leader in PR technology and help companies to release the full power of their stories and to inspire and spark positive change.
postat av Mynewsdesk 2 timmar sedan
Det finns två typer av säljprocesser: Den snabba, där köpet är slut när kunden betalat, och den långsiktiga, där varje samtal, köp, och supportärende är en del…
postat av Vizzit 4 timmar sedan
Impressive Relations kund letar nu efter två ambitiösa supportexperter till ett nystartat supportteam! Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder…
postat av Impressive Relations 2 timmar sedan
Impressive Relations söker eventpersoner till nyöppning av skobutik! Kista Galleria, Hanstavägen 55 F, 164 53 Kista. Mediterande om du har skådespelat.
postat av Impressive Relations 2 timmar sedan
At MAG we have a firm belief that the key to producing great games is teamwork and trust. Each team owns its respective game and decides on how best to proceed…
postat av MAG Interactive 2 timmar sedan
KRY gör det möjligt att träffa erfarna sjuksköterskor, läkare och legitimerade psykologer via video, direkt i mobilen eller surfplattan. Vi letar efter dig som:
postat av KRY - LIVI 2 timmar sedan
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär i en mix av Data Analytics och Audit? Vi söker nu medarbetare till vårt ”Rotation Program” i…
postat av EY 1 timme sedan
Om rollen Vi erbjuder ett kul och socialt extrajobb i december med serviceinriktade och glada kollegor! Här får du chansen till ett socialt jobb där du får…
postat av Middlepoint 2 timmar sedan
Foreo expanderar fortsatt och vi letar därför efter dig som vill bli en del av Foreos team med placering på huvudkontoret i Stockholm city.
postat av Captica AB 2 timmar sedan
Stockholm växer som aldrig förr. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i…
postat av Stockholms stad 42 minuter sedan
At Micro Focus, everything we do is based on a simple idea: The fastest way to get results is to build on what you have. Creates and grows reference customers.
postat av Micro Focus 3 timmar sedan
We are on a journey towards predictive planning and analytics, machine learning and digital transformation, and we want you on our team!
postat av Ericsson 5 timmar sedan
Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing.
postat av Impressive Relations 2 timmar sedan
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller elnät och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt…
postat av Semcon Sweden 2 timmar sedan
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag.
postat av Impressive Relations 2 timmar sedan
Tryggsam söker juniora innesäljare- bli en del av ett av Sveriges ledande företag inom identitesskydd och larmtjänster! Då kanske du är den vi söker!
postat av Tryggsam 2 timmar sedan
Brinner du för kundkontakt och teknik? Är du en sann ”people person” som förstår slutkunden och alltid vill ge bästa möjliga service? Vi söker dig som är:
postat av BookBeat 2 timmar sedan
Vill du ha möjligheten att jobba flexibelt när och där det passar dig? Är du driven, självgående och ansvarsfull? Då har Vizzit behov av just dig!
postat av Vizzit 4 timmar sedan
Intresserad av försäljning och uppdragsutrustning? Vem vi söker Vi söker efter dig som har en bakgrund från Försvarsmakten.
postat av Military Work 1 timme sedan
Decerno bygger skräddarsydda verksamhetskritiska applikationer för kunder med höga krav där vi tar ett helhetsansvar. Vi söker dig som har.
postat av Decerno 4 timmar sedan
Vi söker nu dig som vill bli en del utav vårt konsultteam för Xledger, ett av marknadens mest moderna affärssystem för tjänste- och konsultbolag.
postat av PrimeQ 2 timmar sedan